Wilson Fastigheter

Wilson Fastigheter är en långsiktig familjeägd fastighetskoncern som inriktar sig framförallt på bostadsfastigheter i Mälardalen. Vi har fastigheter i Västerås, Dingtuna, Tortuna, Västanfors, Fagersta, Ängelsberg och Strömsholm. Wilson Fastigheter arbetar långsiktigt med att förädla befintliga fastigheter, och söker nya förvärvsobjekt.

Vi har och strävar ständigt efter en mycket hög servicegrad och flexibilitet, som är det som gett oss ett mycket gott rykte. Ett rykte vi vårdar! Vi erbjuder personlig service, eftersom det skapar störst förtroende hos våra hyresgäster och visar att vi är en långsiktig, seriös och serviceinriktad fastighetsägare med stort personligt engagemang.

Wilson fastigheter tillhandahåller miljöanpassade lokaler och bostäder med effektiv resurshållning av energiförbrukningen. Vi verkar aktivt för kretsloppsprincipen, i både vår egen och i våra kunders, leverantörers och entreprenörers verksamhet. Vi förvaltar våra fastigheter med låg miljöpåverkan och god resurshållning, och har källsortering på samtliga fastigheter.

 

Wilson Förvaltnings AB

I Wilson Fastigheter ingår även Wilson Förvaltnings AB som erbjuder extern fastighetsförvaltning, byggtjänster, måleritjänster, hyresadministration och ekonomi.

Hyresgästinformation

Viktig information om förändringar avseende hyresförhandling. Läs mer:
> Information från din hyresvärd

Detta gäller för alla hyresrätter förutom: Fastighet Rubanken 4, Sparrisen 7, Putshyveln 9 och Fagersta Stabäck 2:107.

Snabblänkar